Barebackpad Blauw

Prijs €325,-

Mooie blauwe bbp van een chique stof. De singelstoten zijn van biothane. In het kussen zit een gelpad verwerkt. De vorm van het kussen is onder het bekken dik, maar onder de dijbenen smal en geeft de rug van het paard daardoor een smallere twist.

Heb je interesse in deze barebackpad? Neem contact op met Suzanne via contact of stuur een whatsapp.

Handige feitjes:

  • De bbp is er in 1 maat. Het zitvlak is van voor tot achteren 43 cm, te vergelijken met een zadel van 17,5 inch.
  • De buitenmaten van de bbp vallen binnen de maten van een full size dressuurdekje.
  • Voor de bbp is een singel tussen de 65 en 80 cm waarschijnlijk lang genoeg.

Tips bij het gebruik van de bbp:

  • Het is aan te raden een dekje onder de bbp te gebruiken, zodat hij langer schoon blijft. Bij voorkeur eentje met een gladde middennaad (omdat je hem niet in de kamer kan trekken zoals bij een zadel).
  • De bbp mag niet in de wasmachine en droger. Wel kun je hem schoonmaken met een handsopje en afspoelen (op zijn kop) in de douche bijvoorbeeld.

Wil je een bbp proberen?

  • Dat kan! Na aankoop heb je 2 weken om te bedenken of je hem wilt houden. Bevalt het toch niet, dan kun je hem terug sturen en krijg je je aankoopbedrag terug betaald. Woon je binnen 20 min vanaf Delft? Dan kom ik hem graag brengen en kun je hem een weekje proberen. Je hoeft dan niks te betalen. Na een week besluit je of je hem wilt overnemen.

 

Wat is er nu zo speciaal aan een barebackpad SN Klassieke Dressuur?

1: De bbp helpt de ruiter goed te zitten.

1: De bbp helpt de ruiter goed te zitten.

Het kussen is zo gevormd dat de ruiter juist geholpen wordt om in een goede houding te kunnen zitten. Het kussen heeft een smallere twist dan de meeste bbp’s, omdat hij onder het bekken dik is en onder de dijbenen dun. Hij is zeer geschikt voor rondgeribte paarden, waarbij de ruiter zonder zadel met de knieën naar voren en naar buiten gezet wordt. Daarnaast is doorzitten makkelijker door een aangepaste vorm in het zweetblad.

2: In de bbp zit een gelpad verwerkt, voor een goede drukverdeling.

2: In de bbp zit een gelpad verwerkt, voor een goede drukverdeling.

De bbp is heerlijk zacht. In het kussen is een gelpad verwerkt, voor betere drukverdeling. Het geeft je het gevoel dat je niet met je zitbeenknobbels op de rug van je paard zit te prikken. De bbp heeft geen dikke middennaad, waar je jezelf op open rijdt.

3: Onderkant van de bbp is de vorm van de rug van je paard.

3: Onderkant van de bbp is de vorm van de rug van je paard.

De onderkant heeft de vorm van de rug van je paard. Natuurlijk, niet alle paarden zijn hetzelfde, maar de bbp zou op de meeste paarden en pony’s goed moeten liggen, zelfs zonder mega strak aansingelen. Stel, de barebackpad is toch niet naar je zin, overleg met Suzanne, wie weet kan ze iets aan het ontwerp veranderen. En je kunt altijd de barebackpad binnen 2 weken na aankoop terug sturen.

4: Singelstoten van biothane.

4: Singelstoten van biothane.

De singelstoten zijn van biothane. Een zeer sterk materiaal, wat eruit ziet als leer, tegen water kan en lang mooi blijft.

5: Hoogwaardige buitenstoffen.

5: Hoogwaardige buitenstoffen.

De buitenstof bestaat uit een meubelstof van hoogwaardige kwaliteit. Het is daardoor slijtvast, je kunt het schoonmaken met een handsopje én er is keuze uit allerlei printjes.

6: Op de bbp zit een antislip patroon.

6: Op de bbp zit een antislip patroon.

Op de bbp is antislip aangebracht, zodat je niet zomaar van je padje glijdt.

Wil je graag een bbp uitproberen of zelfs kopen?

Neem contact op met Suzanne